Vacature zweminstructeur De Neul

Zorgen voor een veilige zwemomgeving waarin iedereen mee kan doen. Dat doe jij als zweminstructeur (15 uur per week) bij gemeente Meierijstad. Je bent van betekenis voor de samenleving en zo benutten we met elkaar de kracht van samen.

Vergroot de zelfredzaamheid

Als allround zweminstructeur sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en doelgroep lessen. Daarbij draag je actief een steentje bij aan het bedenken en uitvoeren van activiteiten. Op het moment dat je geen les geeft, verricht je werkzaamheden in de machinekamer of controleer je de kwaliteit van het water volgens geldende eisen. Je signaleert eventuele afwijkingen en onderneemt actie volgens de voorschriften. Ook zie je erop toe dat bezoekers zich aan de voorgeschreven regels en bepalingen houden. Waarborging voor de veiligheid van bezoekers, collega's en jezelf staat voorop. Die afwisseling past perfect bij je. Daarnaast ben je bezig met:

 • bijdragen aan een hygiënische werkomgeving voor bezoekers;
 • toezicht houden op veiligheid en andere regels;
 • verlenen van eerste hulp indien nodig.

Werken bij gemeente Meierijstad

Met ruim 80.000 inwoners hoort onze gemeente Meierijstad tot de middelgrote gemeenten van Nederland. Wat je hier doet, doet er echt toe. We geloven in de kracht van samen en zetten de klant centraal. En dat zie je terug in onze hele organisatie. Daar zijn we trots op. Met aandacht voor ontwikkeling en aansprekende projecten werken we met z’n allen aan ons maatschappelijk doel: elke dag verder bouwen aan een Meierijstad voor iedereen. Verder gaan wij voor werkgeluk. Onze dienstverlening bijzonder en persoonlijk maken én houden kunnen wij dankzij jou. En jij kan dat waarmaken doordat je als medewerker helemaal tot je recht komt.

Brabantse gezelligheid, ambitieuze collega’s en een gedreven ondernemende zelforganiserende mindset. Dit kenmerkt onze jonge moderne gemeente. Samen met zo’n 15 collega’s werk je op Zwembad De Neul in Sint-Oedenrode. De werksfeer kan je het best beschrijven als gemotiveerd, leergierig en betrokken. Dit zie je terug in de manier waarop iedereen met elkaar omgaat. Iedereen zet een tandje bij als het nodig is of helpt een andere collega met zijn of haar werkzaamheden.

''Zelfstandig je lessen verzorgen, successen vieren met collega’s. Het ene moment help je een kind om de perfecte duik te maken, even later verzorg je een les Aqua Gym. Jij tovert een glimlach op het gezicht van onze klanten. Zo ziet je baan als zweminstructeur bij ons eruit.’'  Astrid Wieland, bedrijfsleider Zwembad De Neul

Meer weten over hoe het is om bij ons te werken? Kijk op www.werkenbijgemeentemeierijstad.nl

Hier krijgt jouw talent de ruimte

Je bent als ervaren zweminstructeur stressbestendig en je beschikt over goede contactuele vaardigheden. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Waar jouw hulp nodig is, sta je klaar. Zeker bij zo’n afwisselende baan moet je snel kunnen schakelen en ben je bereid bij drukte langer door te werken, ook tijdens weekenden en vakantieperiodes. Daarnaast heb je:

 • een afgeronde opleiding zwemonderwijzer NPZ/NRZ, CIOS of MBO sport en bewegen met aantekening zwemmen;
 • een geldig EBHO- en reanimatiediploma aangevuld met BHV.

Wij bieden jou

Samen de opgaves en ambities van gemeente Meierijstad realiseren is hard werken. Daar mag je ook een mooie beloning voor verwachten. Zweminstructeur is een baan voor 15 uur per week, daarvoor mag je rekenen op:

 • een bruto maandsalaris van maximaal € 3.176,- (schaal 5), op basis van een 36-urige werkweek;
 • een individueel keuzebudget van 17,05% van jouw salaris. Aan jou dus de keuze wat je met dit budget doet. Extra vakantiedagen? Of misschien toch een fiets aanschaffen? Daarnaast kan je het IKB uit laten betalen op elk gewenst moment;
 • uitgebreide leer-, ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. We zijn trots op de carrièrekansen die we bieden;
 • een NS-Business Card inclusief gebruik van Greenwheels voor dienstreizen.

Na een arbeidsovereenkomst van 1 jaar bekijken we samen of we dit omzetten naar onbepaalde tijd.

Pak je kans!

Je weet het zeker, dit is jouw baan. En aangezien jij kansen niet laat liggen, stuur jij jouw cv en motivatiebrief vóór donderdag 1 juni. Daarna sluit deze vacature. Binnen 5 dagen na de sluitingsdatum krijg je een reactie.

Zijn wij net zo enthousiast als jij?

 • De sollicitatiegesprekken vinden plaats met Astrid Wieland (bedrijfsleider) en Marjolein Reloe (zwemonderwijzer);
 • je ontvangt via e-mail ons voorstel voor de arbeidsvoorwaarden;
 • zet jij je handtekening daarna onder het voorstel? Dan heten we je van harte welkom bij gemeente Meierijstad.

Heb je nog vragen over de vacature? Astrid Wieland, bedrijfsleider Zwembad De Neul  helpt je graag verder. Je kan haar bereiken via awieland@meierijstad.nl. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Dan staat Randa Kassem, HR medewerker, je graag te woord via 14 0413 of via hrm@meierijstad.nl.

Solliciteer nu!