Zwembad De Beemd

Stadhuisplein 9, 5461 KN Veghel

Zwembad De Beemd in Veghel is een nieuw zwembad in het centrum van Veghel dat op 1 mei 2023 in gebruik wordt genomen. Ons zwembad beschikt over een 25 meter bad met 6 banen en een instructiebad van 12 bij 8 meter, beide met een hellingbaan zodat iedereen veilig en gemakkelijk in en uit het bad kan lopen. Het 25 meter bad heeft een beweegbare bodem over de lengte van het bad met een breedte van 2 banen. Het instructiebad heeft over de volledige oppervlakte een beweegbare bodem dat met inschakeling van de spuitelementen ook een heerlijke omgeving is voor het baby- en peuterzwemmen.

Om bezoekers in nood zo snel mogelijk te kunnen helpen zijn beide baden voorzien van een drenkelingendetectiesysteem. Voor zwemmers die niet zelfstandig in of uit het water kunnen is een hypermoderne tillift beschikbaar.

In ons zwembad kun je ook van wellness faciliteiten zoals een sauna, stoombad en whirlpool genieten, waarna je in onze sfeervolle ontmoetingsruimte nog even kunt nagenieten onder het genot van een drankje en een hapje. In de ontmoetingsruimte kunnen ouders op grote TV-schermen of achter glas ook de verrichtingen van hun kind tijdens de zwemles volgen.

Je kunt bij Zwembad De Beemd alleen per pin betalen.

Kinderen die op dit moment zwemles volgen in de Beemd

Voor kinderen die al deelnemen aan de zwemlessen in Veghel biedt Laco de mogelijkheid om tot 1 januari extra lessen te volgen zodat zij hun zwemABC voor de sluiting in Veghel kunnen afronden. Kinderen die al lessen in Veghel volgen en een regulier programma willen volgen kunnen vanaf 1 januari hun zwemlessen vervolgen in Schijndel of Sint-Oedenrode. Daarvoor wordt zoveel als mogelijk de zwemonderwijzer uit Veghel ingezet.

Kinderen die willen starten in het nieuwe zwembad de Beemd

Kinderen die nog niet deelnemen aan zwemlessen kunnen zich inschrijven voor de wachtlijst. 

Inschrijven voor de zwemles mag vanaf 3,5 jaar, dit gaat via de MIJN omgeving van Meierijstad Beweegt.
Nog geen account? Maak eerst een account aan om je kind op te geven.
De inschrijving is definitief, zodra het inschrijfgeld is betaald. 

Verenigingen

In overleg met alle zwemverenigingen kijken we naar tijdelijke inpassingsmogelijkheden voor de zwemverenigingen uit Veghel in onze zwembaden in Schijndel en/of Sint-Oedenrode.

Doelgroepen en vrij- en banenzwemmen

Doelgroepzwemmers kunnen zich in deze zwembaden aanmelden voor de doelgroepactiviteiten en zwemmers zijn welkom tijdens de blokken voor vrij- en banenzwemmen.

Overige vragen

Heb je vragen neem dan contact met ons op via het contactformulier. 

Contactformulier