Zwemles

Kinderen die op dit moment zwemles volgen in de Beemd

Vanaf 1 januari is zwembad De Beemd in Veghel gesloten. Het nieuwe zwembad De Beemd opent op 1 mei 2023. In de tussentijd willen we graag organiseren dat de zwemlessen van uw kind voortgezet kunnen worden. We bieden u aan om de zwemlessen voort te zetten in onze zwembaden in Schijndel of Sint-Oedenrode en daarvoor zoveel als mogelijk de zwemonderwijzers uit Veghel voor in te zetten. Om de vervolglessen te kunnen indelen dienen we over enkele gegevens van uw kind te beschikken. Daarom nemen in samenwerking met Laco Veghel contact met u op.

Voor de voortzetting van de zwemles verzoeken wij u om een account aan te maken op de volgende website: https://www.meierijstadbeweegt.nl/registreren
Vul hier uw eigen gegevens in en maak een wachtwoord aan. Als u bent ingelogd, klikt u op mijn cursussen. Klik vervolgens op nieuwe cursist/leerling, vul hier de gegevens van uw kind in.
Kies bij wachtlijst of groep de wachtlijst: huidige deelnemers zwemles Veghel
Geef bij voorkeuren aan welk bandje uw kind op dit moment heeft bij Laco en of u de zwemlessen tijdelijk wilt vervolgen in Schijndel / Sint-Oedenrode of als het nieuwe zwembad in Veghel open is.

Kinderen die willen starten in het nieuwe zwembad de Beemd

Kinderen die nog niet deelnemen aan zwemlessen kunnen zich inschrijven voor de wachtlijst. 

Inschrijven voor de zwemles mag vanaf 3,5 jaar, dit gaat via de MIJN omgeving van Meierijstad Beweegt.
Nog geen account? Maak eerst een account aan om je kind op te geven. De inschrijving is definitief, zodra het inschrijfgeld is betaald.