Zwemles kleine groep

Zwemmen is leuk en leren zwemmen is ook belangrijk. Zeker in een waterrijk land als Nederland. Bij ons kan je kind terecht voor het landelijk bekende Zwem-ABC Wij bieden het Zwem-ABC aan voor kinderen van 4½ jaar en ouder.

Zwemmen is meer dan het behalen van een diploma. Water moet zo vertrouwd zijn, dat je kind zich er veilig in voelt. Ook als je kind bijvoorbeeld met zijn of haar kleren in het water valt, is het belangrijk dat hij of zij niet in paniek raakt.

Je kind start de zwemles met watergewenning. Hij of zij leert allereerst te bewegen in water, vallen en opstaan, drijven, met kleren aan in het water zijn, in het water springen en er weer uitklimmen, draaien van borst op rug en onder water zijn. Nadat je kind geheel watervrij is en goed kan drijven op buik en rug, gaat hij of zij verder met het aanleren van de zwemslagen.

Belangrijk is dat je kind de lessen in zijn of haar eigen tempo volgt. Je kind gaat naar het volgende niveau als hij of zij daar zelf klaar voor is. Wij bieden extra kleine lesgroepen met persoonlijke aandacht voor je kind.

  • Groepjes zijn extra klein (max. 5 kinderen per groep)
  • Kinderen zwemmen 2 x per week 30 minuten op vaste dagen/tijden

De lessen zijn speciaal voor kinderen die moeite hebben met concentreren, motorisch niet zo sterk zijn of meer behoefte hebben aan uitleg dan normaal

Tarieven zwemles in kleine groep
Zwemles kleine groep A € 829,50
Zwemles kleine groep B € 184,05
Zwemles kleine groep C € 184,05