17_header-rolstoelvoetbal.jpg

Uniek Sporten

Als koplopergemeente op het gebied van de inclusieve samenleving hebben wij een ideaalbeeld voor ogen. Dat is een sportwereld waarin iedereen mee kan doen, jong of oud, met of zonder beperking.

Ben jij opzoek naar het aangepaste sportaanbod in Meierijstad en omgeving of wil je een hulpmiddel aanvragen?  Dat kan via onderstaande knoppen.

Vind jouw unieke sport  Hulpmiddelen aanvragen

 

Uniek Zwemmen

Zwemles op maat voor kinderen vanaf 6 jaar die iets extra’s nodig hebben. Denk aan kleine groepjes of extra verwarmd water. Er is expertise op het gebied van gedragsproblematiek, fysiotherapie en bewegingsvaardigheid

Er is expertise op het gebied van gedragsproblematiek, fysiotherapie en bewegingsvaardigheid ? Leren zwemmen, veilig en met plezier! 

Informatie over Uniek Zwemmen

 

Sportmaatjes

Sportmaatje is er voor iedereen die een drempel ervaart om in beweging te komen of als je een maatje nodig hebt om te kunnen bewegen. Voor inwoners met of zonder beperking, mensen die eenzaamheid ervaren of die niet weten waar ze moeten beginnen.

Kortom: Voor iedereen die behoefte heeft om samen in beweging te komen.

De sportcoach van de gemeente Meierijstad helpt je graag de drempel over, maak vrijblijvend een afspraak en werk samen een plan om jou in beweging te krijgen.

 

Sport Plus groepen

Sportinloop voor kinderen van 9 t/m 13 jaar die zich (nog) niet prettig voelen bij een reguliere sportvereniging. Kinderen met een autisme aanverwante stoornis, ADHD of, een motorische achterstand zijn van harte welkom. We sporten onder professionele begeleiding van een sportcoach in groepjes van maximaal 10 kinderen. Plezier krijgen en houden in sporten staat voorop! Elke week ander sportaanbod, lekker gevarieerd.  

 

Waar en wanneer?

Iedere woensdagmiddag (met uitzondering van schoolvakanties). Aanbod op 2 locaties:

- Woensdagmiddag 14:00-15:15 Gymzaal Hub De Wissel SBO, Paul Rinkstraat 2 te Veghel
- Woensdagmiddag 15:45-17:00 Gymzaal EBC Noord Schijndel, Jan van Amstelstraat 36 te Schijndel

Deelname kan alleen via aanmelding (geen vrije inloop). 
Aanmelden kan bij sportcoach Martijn de Kok: mdekok@meierijstad.nl / +31 (413) 381 209

Informatie opvragen kan via bewegen@meierijstad.nl o.v.v. Informatie Sport Plus Groep