Zwembad De Beemd

Stadhuisplein 5, 5461 KN Veghel

Zwembad De Beemd in Veghel is een nieuw zwembad in het centrum van Veghel dat op 1 mei 2023 in gebruik wordt genomen. Ons zwembad beschikt over een 25 meter bad met 6 banen en een instructiebad van 12 bij 8 meter, beide met een hellingbaan zodat iedereen veilig en gemakkelijk in en uit het bad kan lopen. Het 25 meter bad heeft een beweegbare bodem over de lengte van het bad met een breedte van 2 banen. Het instructiebad heeft over de volledige oppervlakte een beweegbare bodem dat met inschakeling van de spuitelementen ook een heerlijke omgeving is voor het baby- en peuterzwemmen.

Om bezoekers in nood zo snel mogelijk te kunnen helpen zijn beide baden voorzien van een drenkelingendetectiesysteem. Voor zwemmers die niet zelfstandig in of uit het water kunnen is een hypermoderne tillift beschikbaar.

In ons zwembad kun je ook van wellness faciliteiten zoals een sauna, stoombad en whirlpool genieten, waarna je in onze sfeervolle ontmoetingsruimte nog even kunt nagenieten onder het genot van een drankje en een hapje. In de ontmoetingsruimte kunnen ouders op grote TV-schermen of achter glas ook de verrichtingen van hun kind tijdens de zwemles volgen.

Je kunt bij Zwembad De Beemd alleen per pin betalen.

ONS AANBOD

Rooster

Zwembad De Beemd

Zondag Activiteit Locatie
10:30 – 13:00 Familiezwemmen gehele accommodatie
Familiezwemmen
10:30 – 13:00 gehele accommodatie
Volledige rooster bekijken

Nieuws

Geen nieuws gevonden.

Agenda

Geen agendapunten gevonden.

Heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen